/ 4 kommentarer

En uppdatering!

Hej på er!

Jag tänkte bara titta in och ge er en snabb uppdatering om läget och berätta vad jag har sysslat med sedan  sist jag skrev. Den senaste veckan har varit väldigt intensiv. Dels har jag mått väldigt dåligt då jag har haft mens. Mens = hormoner och det vet ni ju säkert vid detta laget att min mage inte svarar bra på. Annars har jag tagit en extra dos av min medicin, fått järndropp och träffat min läkare några gånger.

Det som väntar nu är två olika röntgenundersökningar som ska försöka ge oss en lite klarare bild av vad som försegår i min mage. Annars är det mest väntan som står på schemat. Vänta på att medicinerna ska ta fart och göra mig bättre, och väntan på kallelser till de olika undersökningarna.

Dagarna för mig är oerhört olika. Ibland mår jag tillräckligt bra för att ta mig in till stan för att träffa någon och ibland är jag sängliggande ända tills min familj kommer hem och då lägger jag all min energi på dem. Elle märker inte av så jättemycket att jag är sjuk nu då jag samlar kraft för att kunna vara helhjärtat med henne när hon väl kommer hem.

Något jag sysselsätter mig med om dagarna är att sortera, rensa och packa. Jag och Emil kom på att det bara är två månader kvar tills vi flyttar… TVÅ MÅNADER. Jag försöker packa en låda om dagen här hemma för att försöka undvika panikmomentet de sista veckorna. Dock tror jag att det är rätt svårt att undvika, men allt jag kan göra nu i lugn och ro innan paniken sätter in kommer att göra skillnad.

En snabb och en lite rörig uppdatering blev det, men jag kände att det var dags att titta in och stilla er oro ett snäpp. Livet rullar på och vi mår trots allt bra då vi har rutin på detta. Vi vet vad vi ska prioritera bort och vart vi ska lägga vår energi.

Allt gott så länge så hörs vi imorgon!

Tack för er kärlek! <3

4 kommentarer

 • malin

  22 mars, 2017 kl. 15:47

  skönt att få ett litet livstecken från dig, hejjar på dig!

 • Malin

  22 mars, 2017 kl. 18:58

  Jag är ganska oinsatt i din sjukdom, läser din blogg av andra anledningar (t.ex. för att du verkar vara en sån varm person men som ändå står upp för dig själv och vad du tror på, och så är jag så himla nyfiken på er adoptionsresa). Så ursäkta om detta är en korkad eller för privat fråga. Svara om du vill.

  Vad händer om det visar sig att din tunntarm också klappar ihop en dag? Transplanterar man tarmar eller vad gör man? Något måste du ju ta upp näring med?

 • Jenny

  23 mars, 2017 kl. 21:01

  Åh Stina! Jag önskar att jag kunde ge dig energi. Håller i alla fall tummarna för dig inför de kommande undersökningarna!

 • Caroline

  24 mars, 2017 kl. 08:44

  Jag känner med dig, och hoppas det lugnar sig och att du får må bra snart igen! <3