/ 2 kommentarer

En skön lördag!

Efter en intensiv vecka är det skönt med helg. Nu när jag inte måste viga hela helgerna till plugg känner jag mig verkligen ledig på helgen vilket är en väldigt skön känsla. Jag vet att jag ska till kontoret och jobba på måndag, men idag behöver jag bara koncentrera mig på att gå runt i morgonrock alldeles för länge och ha det gött.Jag känner mig lite som Sture idag. Finns det förresten något mer fridfullt än att se på katter som sover. Våra katter är nog världens lyckligaste djur och det gör mig varm att tänka på. De har alltid varandra och en hel skog som baksida med massor av saker att upptäcka. Samt en egen flock människor som skämmer bort dem med mat och kärlek. Det vore något det :)

Nä, nu ska jag åka och köpa lördagsmys till ikväll! Hoppas ni får en fin lördag!

2 kommentarer

  • ellenlundis

    4 februari, 2018 kl. 19:16

    Mysiga bilder! :)
    Söt misse!