/ 2 kommentarer

En sjukskriven jul

jlElle på julaftonsmorgon förra året <3

Jag är så tacksam över att min sjukskrivning lyckades pricka in den bästa tiden på året. När en ändå ska vara sjukskriven menar jag att det underlättar om tillvaron är mysig och ombonad då en spenderar mycket tid hemma.

Alla gillar inte julen, men jag är en person som verkligen är helt uppfylld av den. Jag hade en fantastiskt fin barndom och har så många fina minnen från mina jular som barn. Det bästa jag vet är att återskapa dessa för Elle. Att göra julen magiskt spännande och full av överraskningar och familjetid. Detta kräver inte en massa pengar såklart utan det handlar mer om att tända adventsstaken på morgonen när hon går upp och göra en god frukost som hon får äta framför julkalendern, julbaka och samtidigt lyssna på julmusik eller bara låta dagarna flyta på som alla andra dagar men med pynt och prat om julen som ändå gör tillvaron lite mer spännande.

Något som vi dock har satsat på är en paketkalender. Det är absolut inget nödvändigt men är något jag vill ge henne nu när vi kan. Många av paketen har jag köpt på second hand för några kronor medan andra är lite finare. Hon bokstavligt talat SPRANG upp ur sängen imorse när hon kom på vad som väntade henne i trappen. Att se henne upprymd och exalterad är den bästa känslan.

God jul min lilla ängelunge!

2 kommentarer

 • Heléne

  1 december, 2015 kl. 16:25

  Hej, en till här som är sjukskriven under jultiden och det känns så skönt att bara vara ????
  Ett tips är att slå in böcker att läsa varje kväll till kalendern, det är kvalitetstid att sitta och mysa tillsammans. Kram ❤️

 • Berith Stenblom

  2 december, 2015 kl. 08:12

  Hej Stina! Blir så glad när jag läser Din blogg! Lyssnade till Dig i somras på Torp-konferensen. Tycker Du är en mycket modig tjej, fantastisk mamma och god hustru. Tänk att man kan leva ett bra liv trots att man inte är som ”alla andra”. Själv är jag pensionär (65+) men känner mig som 40?. Drabbades av subarachnoidalblödning hösten 2006 och det innebar bl a att jag inte kunde fortsätta jobba som läkarsekreterare. Min fantastiska man och våra två vuxna barn och ett högt älskat barnbarn (som snart fyller 15 år) har stöttat och peppat mig hela tiden. Har alla sinnen i behåll, kan röra mig, kommunicera, ja det var nästan bara arbetsförmågan som togs ifrån mig. Du får gärna höra av Dig till mig om Du orkar.
  Nu önskar jag Dig och Din lilla familj en mycket god jul!
  Kram från Berith