/ 1 kommentar

En regnig söndag

Denna regniga söndag vaknade vi upp hos min syster i stan där vi spenderat natten efter lite helgmys i deras soffa. Vi drog oss hemåt så att vi kom hem lagom till lunch. Idag stod det ärtsoppa på schemat. På tub såklart, något annat orkar en ju inte med på en söndagsförmiddag. Jag vill alltid ha Johnny’s sötstarka senap på min soppa. Den är helt enkelt den bästa för ändamålet. Det vankades våfflor till efterrätt vilket alltid gör att lillungen äter upp sin soppa extra ordentligt och med en väldig fart. Vi körde på Ekströms våffelmix. Jag kände att jag behövde löpa linan ut ordentligt när det kommer till halvfabrikat idag. Det är ju trots allt en regnig söndag.

En kommentar

  • fanny s

    18 augusti, 2019 kl. 17:11

    Söndag är sannerligen den bästa dagen för halvfabrikat! Finns inget rimligare. #vila