/ 0 kommentarer

En knyten näve i fickan och jubileum.

665a7346-2Jag blir så glad av att se er fina respons på mitt förra inlägg. Det gör mig så glad att det via delningar nått till en sådan vansinnigt stor skara människor. Att texter som belyser problem om något så känsligt som just feminism får ett sådant genomslag ger mig hopp. Jag trodde verkligen att jag skulle få så mycket mer hat men jag har blivit väldigt förskonad. De som blev upprörda verkar ha knytit sin näve i fickan denna gång.

665a7355-2Idag har vi faktiskt en fantastisk dag att se fram emot. Imorgon firar jag och Emil nämligen hela tio år som par. Detta ville jag verkligen fira så jag överraskade Emil med en natt på Umeås enligt mig finaste hotell (Stora hotellet) och finmiddag ikväll. Vi kommer med andra ord att få vakna upp på hotellrummet på självaste bemärkelsedagen imorgon och riktigt dra oss länge och äta god hotellfrukost tillsammans. Men firandet börjar ju redan ikväll med middag och mys på hotellrummet. Så härligt det ska bli!

0 kommentarer