/ 3 kommentarer

En helg i lugnet

IMG_3573I helgen bytte jag ut klackarna mot tjocksockar, jeansen mot undetställ och stylat hår mot inbakade flätor. Vi är hos Emils föräldrar och har det som vanligt riktigt gött. Igår åkte vi totalt 6 mil med skoter och det var så vackert att jag tappade andan. Tre minusgrader, tungt med snö på träden och strålande sol. Det har gjort riktigt gott för den vintertrötta själen. Skoter är ett måste för oss nu när vi flyttar ut på landet. Både jag, Emil och Elle älskar det!

Idag har jag och svärmor varit på en stor marknad och Emil är nu ute och åker skrana med Elle och hennes kusiner på älven. En riktigt skön helg där vi fått samla kraft och tanka lite familj.

Jag är fortfarande sjuk i halsen och går på en ipren och två alvedon mest hela tiden för att vara någorlunda pigg. Men ursprungsläget är ju ändå inte det bästa som ni vet. I veckan ska jag åka in och få ett järndropp och förhoppningsvis får jag svar på några fler prover jag lämnat in. Eventuellt behöver jag göra en MR av tunntarmen för att kolla ifall det finns några förträngningar som orsakar smärtan i magen. Vad vi i så fall skulle göra åt det återstår att se.

Jag lämnar alla tankar på min hälsa för idag och får ta tag i det imorgon. Då ska jag ringa både läkare, studievägledare samt boka in en tid för järndroppet. Det är många stressmoment just nu i mitt liv. Jag längtar tills jag får veta vad som händer med mig den här våren. Just nu känns allt så oklart…

 

3 kommentarer

  • Caroline

    5 mars, 2017 kl. 15:09

    Hej Stina! Låter som ni har en fin helg, jag hoppas det går bra med undersökningarna framöver. Du är så inspirerande! Kram, Caroline

  • Karro

    5 mars, 2017 kl. 18:03

    Låter som en skön helg <3 Men Ipren, är inte det ett no no för oss med crohns? Kramar