/ 9 kommentarer

En härlig dag!

bild-2_2Idag har jag och Elle varit lediga tillsammans och satte oss på första bästa tåg till våra favoriter. Elle och Myra älskar varandras sällskap vilket är väldigt roligt då mammorna och papporna i sin tur älskar varandras sällskap. En lyckträff helt enkelt!

Idag gick vi på returcentrum tillsammans där jag fyndade en jeansjacka till Elle för ynka 30 kronor, ni ser ju hur cool hon ser ut ;) Jag köpte även min balklänning där… rolig story. Jag lånade en klänning av Clara när jag skulle på min gymnasiebal och idag såg jag en exakt likadan klänning hänga där och köpte den för en billig peng att ha kvar som ett fint minne. Jag skickade iväg ett sms till Clara och frågade lite skämtsamt om hon varit på returcentrum på sistone. Men mycket riktigt var det hon som lämnat den där och det innebär ju att det är min exakta balklänning som jag köpte. Väldigt festligt :) Jag och Emil var uppklädda i retrostil på min bal så det är inte en klassisk balklänning direkt. Ni kan få se bilder på det någon gång om ni vill?

Annars vill jag säga tack för era positiva kommentarer om min nya hårfärg. Vad kul att ni gillade den <3

9 kommentarer

 • Erica

  7 maj, 2014 kl. 20:31

  Klart vi vill se bild på klänningen

 • ida

  7 maj, 2014 kl. 22:32

  MYSIGT!!!!

 • clara

  8 maj, 2014 kl. 09:53

  Vill gärna se bild på klänningen!

 • Malin

  8 maj, 2014 kl. 11:58

  Åååh vill ju så gärna se bilder på klänningen! Själv sydde jag min egen :-)
  Får jag fråga en lite dum fråga kanske.. Hur uttalar ni Elle? (jag tänker mig att ni säger Ell?)Är helt kär i det namnet och får jag en flicka önskar jag såå att hon får heta det!

  • Stina Hägglund

   8 maj, 2014 kl. 14:26

   Men vad kul! Nu är klänningen uppe i ett inlägg på bloggen, men det kanske du sett redan :)
   Vi uttalar det precis som du misstänker ”Ell”. Vad glad jag blir att du gillar det namnet. Jag är också överförtjust. En del äldre kan rynka lite på näsan och tror att de hör fel när jag säger att hon heter Elle. ”Va? Heter hon bara L?” Haha, men det får man ta. Det är ju det finaste tjejnamnet i världen så det kan inte hjälpas ;)

   • Malin

    8 maj, 2014 kl. 15:17

    Ååå nu såg jag klänningen! Vilka undebara kort, o ni ser verkligen helt strålande ut :-)
    Jag har ju halva mitt liv läst ELLE tidningarna men aldrig tänk tanken på det som ett namn tills jag hittade till dig och det är ju klockrent!

    • Stina Hägglund

     9 maj, 2014 kl. 23:43

     Men tack! Ja det var från den tidningen jag fick namnet ifrån. Jag ville ha något tufft, enkelt och ovanligt. Då var ju Elle perfekt :)

 • Erika

  9 maj, 2014 kl. 19:28

  HA HA HA, så sjukt å-hitte!! Vad är sannolikheten, liksom?! Måste nog ta mig en tripp till returcentrum (Vännäsby, va?)!

  • Stina Hägglund

   9 maj, 2014 kl. 23:44

   Haha ja det var sannerligen ett lustigt sammanträffande! Ja åk dit, de har bra priser och mycket grejer. Vännäsby it is :)