/ 2 kommentarer

En förkyld vardag

Idag vaknade jag upp med ett kokt ägg i halsen. Det var i alla fall så det kändes och det var bara att lyda kroppen och stanna hemma idag. Dunderförkyld med andra ord så idag har jag inte gjort så mycket. (null)Jag blev dock väldigt glad och lättad över att Emils goda ugnspannkaka från igår låg och väntade på mig i kylen. Lättlagad lunch med andra ord. Och ja, jag äter typ keso till allt ;)(null)Något annat jag kan passa på att visa är detta. Igår satt jag och pysslade inpå sena natten för att få upp dessa lampor. Jag köpte dem för ett år sedan till lägenheten vi då bodde i. Men nu fick jag tummen ur och placerade, sammankopplade och spikade fast sladd till dessa lampor över pianot och det blev SÅ bra! Jag har lämnat in några tavlor för inramning på Gallerix här i stan, och när de är klara ska några av dem upp på pianot. Har slutresultatet i huvudet och tror att det kommer bli skitbra!

Annars ska jag ägna dessa sjukdagar åt att plugga och vila. Min kropp verkar skrika efter vila. När den behöver det extra mycket brukar den slå bakut och bli förkyld. Jag har med andra ord fattat hinten nu. Tack kroppen!

2 kommentarer

  • lyktahelen

    2 mars, 2015 kl. 23:14

    Haha, ”kul” med nån annan som har en lika tydlig kropp som jag! Min får feber när jag har varit igång för mycket eller sovit för lite/dåligt en period. Trodde bara det var jag som hade en så kommunikativ kropp!

  • lyktahelen

    2 mars, 2015 kl. 23:15

    Och krya på dig, så klart!