/ 2 kommentarer

En extra fin sommarlunch

Igår hade jag den fina ynnesten att bli bjuden på lunch hos min vän Frida.Clara var också bjuden och hade med sig sina pojkar. Det går inte att få nog av Ulf…Som jag nämnt tidigare har Frida ett av de vackraste hemmen i byn. Allt är så genomtänkt in i minsta detalj och riktigt skriker Frida!Hennes hem är ett av få som faktiskt är precis lika fint i verkligheten på instagram. What you see is what you get!Frida gick upp och drog ut en leksakslåda till barnen som de var sysselsatta med en lång stund. Frida är ju deras gamla förskolelärare och det märks ♥️Ulf vandrade från famn till famn till allas stora glädje. Frida hade dukat upp lunchen på sin stora veranda. Kolla in saftkannan, underbar! Hon bjöd oss på lax med skirat smör och pepparrot som hon rostat i ugnen tillsammans med potatis, kvisttomater och sparris. Vansinnigt gott!Till det hade hon även gjort en brännvinsostpaj. Jag har aldrig smakat det förut, men det påminner om västerbottenostpaj och den riktigt smälter i munnen. Till det fanns det en jättegod romröra.Klart att Frida har en gunga uppsatt på verandan till Elles stora glädje.Ulf slaggade en stund på dagbädden och vi skrattade ihjäl oss när vi kom på att han såg ut som en gullig och pytteliten farbror som just sovit middag på hemmet, haha! Till efterrätt bjöd Frida på denna skapelse. Det tog inte många minuter innan den tog slut vill jag lova!

Efter en sisådär fyra timmars häng och prat hos Frida drog vi oss hemåt. Väldigt mätta och glada, både för maten och mina fina vänner.

2 kommentarer

  • Malin

    3 juli, 2019 kl. 17:36

    Ååååhå vad vackert hem! Å maten ser ju gudomlig ut! Snäääälla försök fixa ett recept och dela med dig av ♥️

  • Frida Lundgren @froken.frida

    3 juli, 2019 kl. 22:49

    Hej Malin! Tack snälla- vad glad jag blir! Pajen är en vanlig Vösterbottenostpaj men med brännvinsost istället. Receptet på laxen kan jag lägga ut i mitt flöde! Allt gott @froken.frida