/ 3 kommentarer

Elles skrivbordshörna

Jag är väldigt förtjust i Elles lekrum. Det är så färgglatt, ljust och lekfullt. Jag har ju visat er det i stora drag förut, men då hade jag inte hunnit inreda hennes skrivbordshörna. I helgen pysslade jag dock lite med det sista och det blev så bra!Den gamla kryddhyllan satt ursprungligen i vårt kök. Men Elle behövde bra förvaring till alla sina pysselgrejer och efter att jag målat om den i denna smutsrosa nyans blev den riktigt fin. Jag köpte även en liten anslagstavla på Granit som jag målade i samma nyans.Jag hittade dessutom en ny stor Bambi på loppis i veckan som fick en hedersplats på skrivbordshyllan. Ni som följt mig länge vet ju att jag samlar på dessa söta retrobambis.

Just nu håller vi på med att renovera köket och jag blir helt lycklig av tanken på att vi till jul kommer att ha ett fint kök. Vi hoppas ju såklart att det kommer vara klart bra mycket tidigare än så. Men när det gäller renovering har jag lärt mig att ALLT tar sååå mycket längre tid än vad en tror. Nu jobbar  vi ju dessutom båda två. Jag försöker med andra ord ha ett mål som är långt borta. Är det bara färdigt innan december och julmånaden börjar blir jag väldigt nöjd!

3 kommentarer

 • Malin

  14 augusti, 2018 kl. 09:13

  Vilken super fin hörna hon fått! Vart kommer skrivbordet med hylla från? Sitter och klurar på hur vi bäst ska fixa vårt lilla barnrum som nu lillasyster oxå flyttat in på. Lättare sagt än gjort

  • Stina Hägglund

   14 augusti, 2018 kl. 09:17

   Tack, vad kul att du gillar :) Skrivbordet kommer från MIO och heter Volly. Jag gillar det verkligen då det tar väldigt lite plats men det har ändå en del förvaring i och med hyllan :) Kram!

 • Maria H

  15 augusti, 2018 kl. 18:47

  Det blev väldigt fint! Kul idé med kryddhyllan :)