/ 2 kommentarer

Elles cirkusrum

665A1466-2Idag bjussar jag på några bilder från Elles lekrum. Det är inte färdigt än då det saknas lite grejer på väggarna, men det är redan så fint på sina ställen att jag vill visa några bilder ändå. Elle har en liten sovkammare bredvid mitt och Emils sovrum där hon sover på nätterna, men på nedervåningen har hon sitt lekrum med alla hennes leksaker. Min vision var ett cirkusrum som uppmuntrar till många olika typer av lek. Här går det att hitta både lego, pyssel, utklädningskläder, dockor och en gymnastikhörna.665A1479-2Här ser ni hennes dockhus som jag gjorde till hennes fyraårs-dag. Mer bilder på det kan ni hitta här. Dockorna byts mer och mer ut mot Star Wars-hjältar men det är inte mig emot! De fina kuddarna är perfekta att ta och sätta sig på när kompisarna vill leka med dockhuset. Jag köpte dem på Åhlens. Tapeten är den klassiska Harlequin från Ferm Living som jag var lite osäker på då typ ALLA har den. Jag tyckte dock att den passade så bra till cirkustemat och nu när jag ser resultatet är jag väldigt glad över att jag valde att köra på den ändå. Golvet är ett hårdvaxoljat furugolv från Moelven och tillsammans med tapeten blev det ett fantastiskt fint ljus i rummet.

665A1483-2Här är Bambi-samlingen som jag tycker så mycket om. Jag har samlat ganska länge då de är svåra att få tag på och jag är inte beredd att betala vad som helst. Den stora bambin är mitt nyaste fynd. 70 kr fick jag ge för den vilket är ett rån! Jag har dock lärt mig en läxa när det kommer till placeringen av dessa då alla rådjur blev halshuggna efter att jag haft dem på fönsterbrädet och en gullig liten pluttkusin fick tag på dem. Som tur var gick alla att laga nästintill osynligt med superlim och nu står de uppe på den fina stringhyllan som jag fått av min syster <3665A1482-2Här ser ni Elles absoluta favorithörna i rummet. Här härjar hon och hennes kompisar i stort sätt hela tiden när dem är här. Det är roligt att ha kunnat ge henne ett riktigt aktivt hörn där hon kan hoppa och gunga av sig. Jag letade länge efter en dyna som skulle vara fin under ribbstolen, och hittade den äntligen på Ikea. Här kan ni se fler bilder på den. Ribbstolen är från Harald Nybord, balansbrädan från Ikea och de romerska ringarna kommer från XXL.665A1506-2De romerska ringarna kan vara det bästa i hela rummet. Elle ÄLSKAR dem och gör nya konster varje dag. Hon klättrar högst upp i ribbstolen och sedan kastar hon sig ner gungandes i ringarna. Hon är helt galen, haha. Jag är å andra sidan mest förtjust i tavlorna. Den orangea tavlan köpte jag i Blekinge som affisch och den är gjord av konstnären Maja Andersen. Som vanligt tog jag den till Gallerix där de limmade och ramade in den. Tavlan bredvid är av min vän Jessica Ericsson (Persikamy) och hängde tidigare i köket, men precis ALLA barn som kommer hit vill prata om och fingra på den så det var inte mer än rätt att den fick flytta in i Elles rum.

Nu längtar jag efter att få upp en fin spegel, lite mer tavlor, ljusslingor, vimplar och tunga tyger som förstärker cirkuskänslan. Men vi är redan så nöjda!

2 kommentarer

 • Elin

  31 januari, 2018 kl. 21:45

  Åh så fint och kul att få se! ?✨ Gillar verkligen ett sovrum sådär nära er och ett lekrum, så smart!

  • Stina Hägglund

   1 februari, 2018 kl. 20:27

   Ja det är så mysigt att få vara nära varandra på natten men att hon ändå får ha sitt egna lilla krypin, Elle älskar det upplägget :)