/ 0 kommentarer

Egna pommes frites!

2Igår hade vi besök och då gjorde vi hemmagjorda burgare. För min del blev det en halloumiburgare med grönsaker, guacamole, en grön vitlöksdressing, och coleslaw vid sidan om så klart. Vi slog även på stort och köpte en fritös för att kunna göra våra egna pommes frites. Vi har pratat om det länge men i helgen tog jag tag i saken och det är jag glad över. Vilka goda pommes frites det blev! 3Det blev ännu godare då Ica reade ut sådana här små serveringskorgar att servera i. Jag äter definitivt mycket med ögonen. Jag köpte ett gäng och fyllde dem med bakplåtspapper för en ännu mer rustik look.

Idag ska vi hem till några vänner och bjuda dem på middag. När jag var sjuk och helt under isen brukade våra vänner visa oss uppskattning genom att komma hem till oss med färdiglagad mat. Det är fint att få ge igen lite på den fronten ♥

0 kommentarer

Kommentera