/ 3 kommentarer

Du och jag Emil!

bild-1_12 bild-2_12Jag är så kär i min Emil. Vi har varit gifta i sex år och fortfarande kan jag bli alldeles varm i hjärtat när jag tänker på att det var jag som lyckades fånga hans vackra hjärta. Jag blir fortfarande pirrig när det drar i handtaget och jag förstår att han äntligen är hemma och jag ryser i hela kroppen när han ser in i mina ögon och säger att han älskar mig. Det slår gnistor av alla möjliga slag runt oss. Ibland blir vi fullkomligt TOKIGA på varandra, för att nästa stund ”campa” i vår utbäddade soffa med massa kuddar och täcken som två nykära idioter.

Vi har dalar och toppar som alla andra par och nu var det alldeles för länge sedan som vi satsade på egentid tillsammans bara han och jag. Så härom dagen fixade vi barnvakt och drog ut på dejt. Vi åt gott på köksbaren i Umeå för att sedan fnissigt avsluta dejten på Max… studenterna tyckte att efterrätten var mer prisvärd där, plus att man vet vad man får. Detta lever vi länge på.

Du och jag Emil, det vet du <3

3 kommentarer

 • Elina

  24 juni, 2014 kl. 03:23

  Jag älskar er! ❤️

 • malin

  24 juni, 2014 kl. 09:10

  Ååh vad underbart! NJUT! Länge leve kärleken! ni är så vackra tillsammans

 • Hanna

  24 juni, 2014 kl. 18:10

  Vad härligt!