/ 7 kommentarer

Dripp dropp

 Hej hopp!

Imorse ringde min läkare mig för att meddela  mig att mitt järnvärde och blodvärde  var åt fanders. Därför är jag idag tillbaka på sjukhuset och får ett järndropp. Det är lite som en energishot och det passar ju bra inför semestern.

Jag har sedan operationen aldrig riktigt återhämtat mig från tröttheten och när Emil väckt mig vid nio har det känts som om klockan är två på natten. Jag har bara väntat på att det ska gå över men det har det inte gjort. Idag fick vi reda på varför vilket känns skönt.

Jag är så glad att jag bor i Sverige. Tänk att jag tog prover igår och idag ringer min läkare som kan allt om min kropp och ger mig svar på dem och behandlar direkt det som inte stämmer. De dyra mediciner jag tar hade dessutom skuldsatt mig för resten av mitt liv om jag hade bott i t.ex. USA. 

Tacksam är ordet!

7 kommentarer

 • Marie

  12 juni, 2015 kl. 14:09

  Skönt att du får hjälp med tröttheten nu.
  Känner samma som du angående att bo i Sverige. Fick nyligen diagnosen ms och min medicin kostar 11000kr per månad. Det hade varit omöjligt att lösa utan högkostnadsskyddet!
  Ha en härlig helg!

  • Stina Hägglund

   14 juni, 2015 kl. 13:14

   Tack Marie! Jag beklagar verkligen att du blivit sjuk. Kroniska sjukdomar suger, men jag känner också som du att man får perspektiv på hur ”tur” man egentligen har att bo i Sverige när man väl drabbas av dem. Högkostnadsskyddet gör hela skillnaden för sådana som dig och mig. Hoppas du får må bra Marie <3

 • Lilian

  12 juni, 2015 kl. 16:19

  Krya på dig finaste Stina!! ❤️ Jag är i USA just nu. Fick åka in akut i veckan pga kraftiga smärtor från magen. Visade dig vara en inflammerad vattencysta på vänstra äggstocken. Just nu är inte op nödvändigt så de avvaktar med det. Förhoppningsvis så kan det vänta så länge så jag hinner komma hem igen :P Vill verkligen inte gå igenom någonting sånt utomlands :S
  Hoppas du fått komma hem igen och att du får efter det här njuta ordentligt av din semester!! ❤️

  • Stina Hägglund

   14 juni, 2015 kl. 13:12

   Men Lilian :( Hur går det för dig? Kan inte vara kul att behöva bli så sjuk när man inte är på hemmaplan. Stackare! Jag hoppas innerligt att du slipper operation och att denna eländiga vattencysta inte ställer till det för dig på något annat vis :( Stor kram till dig!

 • Lilian

  12 juni, 2015 kl. 16:23

  Jag åkte inte akut till Usa :P Var redan här när var tvungen att åka in på akuten :P Insåg att det lät konstigt efter att jag skickat :P

  Kram <3

 • annarosenqvist@hotmail.com

  12 juni, 2015 kl. 23:42

  Oj tänker på dig kram anna