/ 3 kommentarer

Den senaste veckan i bilder

IMG_8316-2Förra veckan hade vi Unconference på kontoret. Där träffas vi och får ta del av varandras olika expertiser och kunskapsområden. Det är otroligt inspirerande då alla vi tolv på Lidström & Nyberg är kreatörer av olika slag och har olika inriktningar på det vi gör. Nu sist hade bland annat Frida Hammar en kurs med oss som hon kallade ”Färg Enligt Frida”. Jag som aldrig målat eller ritat i hela mitt liv blev lite stolt när jag tillslut fick fram en vacker och skör liten blomkvist med hjälp av akvarellfärger. Det måste ju betyda att det är en bra lärare!IMG_8322-2Emil kom upp med denna lappen fasttejpad i pannan. Elle hade gjort något bus som hon inte får och Emil kom på henne, men han lovade att inte berätta för mig. Elle ville dock försäkra sig om att han inte skulle pysa ut med information om buset… ”Pappa hr inget å breta” haha, gulliga unge.IMG_8345-2Härom dagen fick jag mina journaler från när jag var liten på posten. Alla mina journaler från 2002 och framåt finns att komma åt via min vårdkontakter på nätet, men allt som hände mig i Karlstad som liten flicka gick inte att hitta. Jag ringde helt enkelt upp barnavdelningen i Karlstad som letade fram journalerna åt mig och skickade dem via posten. Minst sagt känsloladdat att titta igenom.FullSizeRender-2-2I födelsedagspresent fick Elle ett cirkustält från Ikea av mig. Jag var orolig att hon skulle tycka att det var lite för barnsligt då hon bara önskade sig, enligt henne själv, ”storbarnsaktiga saker”. Men detta tältet har sannerligen blivit väl använt. Förutom att viska hemlisar med kompisarna och gömma lördagsgodiset i så är det är en superbra plats när hon är arg och vill vara ifred. Sist när hon var arg på Emil tejpade hon upp en lapp där hon skrivit ”Förbjudet för pappor”. Jag skulle också behöva ett tält att sura ifred i ibland.IMG_8356-2Det är oerhört kallt i vår by nu förtiden. Det pendlar mellan 25-30 minusgrader. Vårt bilbatteri behöver dessutom bytas och vissa mornar orkar det inte att starta upp bilen. Så var fallet idag och det var bara att promenera i kylan. Våra hår och  ögonfransar blev alldeles kritvita av frosten. Som tur är fick vi låna bilen av min bror någon kilometer bort.IMG_8359-1-2Idag är jag därför hemma och jobbar och har precis avnjutit den bästa lunchen. Uppstekt palt… ÅH så gott. Vi hade matlaget hos oss igår och bjöd på närmare 40 stycken paltar och därför blev det några över till idag. Det räckte både till lunch åt mig och Emil samt till blivande middag för min bror och fru som insjuknat i halsfluss. Stackarna! Jag ska strax åka och hämta deras tre ungar så att de får vila ifred tills penicillinet får en chans att börja verka.

Hoppas ni har en fin onsdag <3

3 kommentarer

 • Charlotte

  1 mars, 2018 kl. 18:36

  Vi är evigt tacksamma!!! ❤ Eftersom matintaget är lite begränsat har vi ätit 3 portioner och det finns kvar! Välsignad och god palt ? Hur klarade vi oss utan er i byn?! ❤

  • Stina Hägglund

   1 mars, 2018 kl. 21:39

   Jag känner precis samma sak, vad gjorde vi utan er några hus bort? Sannerligen en vardagsvälsignelse <3

 • Jenny Krusbär

  4 mars, 2018 kl. 21:47

  Vad gulligt med Elles små lappar! Tyckte att din blomma blev väldigt, väldigt fin. Ser proffsigt ut rentav :-)