/ 5 kommentarer

Den nya färgen och en julklapp till er!

665a8650-2Så var det dags för mig att få fräscha till håret igen hos Elin på Attityd Exclusives här i Umeå. Huuuur fin färg fick jag inte?! Det röda jag färgade sist hade tonats ut i duschen så som röda pigment alltid gör. Det hade dock blivit en väldigt fin rödlätt nyans som vi bestämde oss för att behålla och fräscha till.665a8604-2Elin färgade utväxten och la i en kall nyansering för att de kalla pigmenten skulle komma fram. Resultatet blev denna aprikosa roséfärg som jag verkligen älskar. Det är så roligt att experimentera med sitt utseende med hjälp av olika hårfärger! 665a8589-4En liten  julklapp till er alla som bor i Umeå och behöver klippa er: De tio första som bokar tid på Attityd Exclusives och uppger StinaStil vid sin bokning får en grym (!) goodiebag värd hela 600 kr. Hur bra?! Klippa sig måste ju alla ändå göra och då skadar det ju inte att få med sig en påse med bra produkter på köpet. Perfekt att ge detta till någon du tycker om som julklapp imorgon. Ett frisörbesök OCH en goodiebag. Jag skulle i alla fall bli skitglad för en sådan present! Det går att välja mellan en lyxigare klippning, en vanlig klippning och en rad andra finfina behandlingar.

Jag är väldigt glad och stolt över detta samarbete då jag med handen på hjärtat kan rekommendera er denna salong eftersom att de verkligen vet vad de sysslar med och alltid bjuder på det lilla extra. Men som sagt, erbjudandet gäller bara de tio första som bokar så passa på!

 

I samarbete med Attityd Exclusives

5 kommentarer

 • Josie

  23 december, 2016 kl. 11:17

  Snyggaste färgen på dig! Otroligt vackert. Den där isande röda färgen har jag nog aldrig ens sett innan, love it! God jul till dig och din familj!

 • Saga

  23 december, 2016 kl. 12:41

  Ååh vad snyggt! Du passar ju i allt!

 • Liv Norgren

  24 december, 2016 kl. 22:28

  Hej Stina! Hur gör man riktigt för att uppge en kommentar när man bokar? Lyckas inte hitta någonstans på hemsidan iaf.. men jag kanske är blind?? ??

  • Stina Hägglund

   25 december, 2016 kl. 00:32

   Hej Liv! Jag är osäker på det faktiskt… antingen bokar du tid som vanligt på webben och säger mitt namn när du kommer till den bokade tiden, eller så ringer du och bokar tid och säger då mitt namn… Lycka till! :)

   • Liv Norgren

    25 december, 2016 kl. 00:34

    Ah okej, tack för det snabba svaret, och för din häftiga blogg! ?