/ 4 kommentarer

Dagens klädsel

665A0476-2Denna kjolen är ny för hösten och inhandlad på Monki. Jag minns när jag ÄNTLIGEN fick ett par byxor i samma stil med knäppning längs sidorna, jag tror att jag var runt 8-9 år någonting. Visserligen hade mina två ränder och inte tre som addidas men det spelade mindre roll.665A0548-2Detta hade jag på mig idag i kyrkan idag och jag gillar kombinationen av att vara sportig och fin på samma gång. Sedan ser ni väl hur skön den ser ut? Mitt fina hår fixade Elin på Attityd Exclusives åt mig i måndags. Så nöjd!!! Och nästa gång kommer det verkligen ske en förändring vill jag lova!665A0521-2Jag frågade Emil imorse om han tyckte att kjolen var fin eller konstig. Han tog lite för lång tid på sig att svara ”fin” så jag antar att han tycker lite av båda. Men det gör mig ingenting. När det kommer till kläder är jag väldigt självsäker i vad jag tycker är fint och vad andra tycker spelar på riktigt ingen roll för mig.

Imorgon tänkte jag berätta vad jag haft för mig i veckan. Det är en hel del vill jag lova…

KRAM på er!

4 kommentarer

  • sagobakning

    4 september, 2017 kl. 18:11

    Sjukt snygg!!😍😍😍

  • ellenlundis

    6 september, 2017 kl. 17:30

    Så fina bilder på dej :)