/ 2 kommentarer

Dagens klädsel

DSCF3388 copyIdag går jag klädd i min favoritskjorta från Lee och favoritjeansen från Tiger. Skorna är säkert 6 år gamla och smyckena är som vanligt från glitter.DSCF3422jKvällens planer är att ligga i soffan och kolla på PLL med min 18åriga svägerska (aka swagger) Olivia som bor hos oss. Hon och jag har blivit som ett gift gammalt par som avslutar varandras meningar och vet vad den andre tänker, haha.

Elle är nybadad och sitter i soffan med kvällsmat och lite barnTV. Men nu är det dags att få henne i säng. Vi hörs senare godingar :)

2 kommentarer

  • Ida

    2 december, 2015 kl. 19:44

    Men alltså såååå snygg! Vilka snygga smycken.. Jag dör…!

  • Ankan

    2 december, 2015 kl. 21:42

    Alltså det slog mig just vilken milf du är! Sen tänker jag på dig lite då och då och vill träffa dig! Vill också ligga i soffan och göra ingenting.. Nu har jag dock tenta och tenta innan ”jullovet”.