/ 1 kommentar

Chokladfondue

665A7000Igår när barnen lagt sig plockade vi fram kvällens festligheter i form av chokladfondue. Jag undrar hur många festligheter mina föräldrar undanhöll oss som små. Jag minns att jag verkligen trodde att det bara var godis och festligheter på fredagkvällar som gällde -även för mina föräldrar. Som vuxen vet jag att det inte riktigt går till så. Till exempel när vi hade semester och åkte långt i bil, då lyckades jag och Emil äta en hel godispåse i smyg utan att Elle märkte något. Hon var helnöjd i baksätet med sina melonbitar och sin vattenflaska. Haha, så hemsk jag är!665A7016Tänk att något så simpelt kan vara så gott. Vi doppade på medans vi surrade på om livet som vanligt. Sedan satte sig Ida och jag i soffan med varsin dator. Kanske låter tragiskt, men jag älskar det. Bara de jag är riktigt trygg med kan jag sitta tyst bredvid. Då och då visade vi varandra lite bilder, inflikade något om något vi läste. Jag älskar verkligen det kravlösa i livet. Att bara få vara.665A7002Mina favoriter att doppa var nog äppelbitarna och cashewnötterna, GÖTT!

Idag drar vi mot Emils familj igen. Hans pappa fyller år och det ska firas med surströmming. Dock inte för min del då jag typ inte kan tänka mig något vidrigare… Vi får se vad jag hittar på för ätbart istället. Ha en fin lördag ❤️

En kommentar

  • Hanna

    20 augusti, 2016 kl. 13:22

    Mina föräldrar åt aldrig godis/snacks när jag va liten.. Blir ju lite nyfiken på om de faktiskt ALDRIG gjorde det eller om det skedde i hemlighet :)