/ 19 kommentarer

Business woman

Idag har jag en aktiv dag. Jag ÄLSKAR att vara egenföretagare och styra upp mina dagar själv. Jag har en agent, Charlotte, som hjälper mig med att boka in möten och kommunicera med olika företag när det kommer till mina föreläsningar. Det är skönt att slippa göra det själv och då hon är så himla duktig och driven blir saker verkligen gjort. Idag har hon bokat in två möten åt mig och därför är jag nu på väg in till stan. Jag har även två intervjuer, mailkontakt med olika företag och ett bokförlag (!) att ta itu med denna veckan. Det är roligt att kasta sig ut och se att det faktiskt håller och jag är totalt sysselsatt med detta. Sedan varierar det säkert vecka för vecka, men jag känner att mitt plugguppehåll har gjort mig så mycket lyckligare och mer harmonisk. Det är en ynnest att få jobba med mitt egna på heltid!

Ni märker ju också på blogguppdateringen att jag hittills detta året har bloggat varje dag och det har ni verkligen varit tydliga med att visa uppskattning för vilket gläder mig.

Finns det något ni vill att jag ska skriva mer om? Någon önskerubrik eller ett ämne som berör? Let me know! <3

19 kommentarer

Kommentera

 • Ellen Lindberg

  29 januari, 2018 kl. 10:05

  vill mest bara skicka lite pepp och kärlek efter att ha läst det här! SÅ kul att du gillar livet som egenföretagare och att det går så bra. blir så glad av att höra det!

 • Vilma

  29 januari, 2018 kl. 10:08

  Det hade varit jätteintressant med ett inlägg som handlar om hur du kom till tro och hur det har varit med din relation till Gud när det varit som tuffast i ditt liv.

 • Marre

  29 januari, 2018 kl. 10:14

  Vad spännande med eget företag! Vill du berätta mer om det? Är det förresten upphåll i plugget nu eller lagt på hyllan?

 • Therese

  29 januari, 2018 kl. 10:58

  Tack för en fin blogg och att du delar med dig så mycket.
  Jag skulle önska att du skrev något om vad du uppskattar/uppskattade att din familj och nära vänner gjorde för dig i dina mest sjuka och jobbiga perioder i livet.
  Jag vill så gärna vara ett bra stöd för min lillebror som lider av ulcerös, men jag vet inte vad jag ska göra!

 • Mibbe

  29 januari, 2018 kl. 17:53

  Ja! Så glad att du börjat blogga igen! Hejja! Jag vill också att du ska skriva mer om din tro!

 • Hanna

  29 januari, 2018 kl. 18:22

  Hade gärna läst mer om din tro, vad du har för erfarenheter i din Gudsrelation och tips på hur man ska förhålla sig till det när man är så sjuk! Kul att du börjat blogga mer frekvent, alltid lika roligt att läsa!

 • Malin

  29 januari, 2018 kl. 20:40

  Inga önskemål på innehåll men däremot ett annat önskemål: de flesta andra bloggars inlägg går att läsa direkt i Bloglovin från mobilen. Men dina inlägg bryts efter bara några rader och så måste man klicka upp hela bloggen för varje nytt inlägg hos dig som man vill läsa. Går ej att swepia mellan inläggen heller. Går det att fixa så att hela inläggen syns direkt i Bloglovin-appen?

  • Stina Hägglund

   1 februari, 2018 kl. 20:32

   Tack! Sjukt bra att jag för veta det. Eftersom jag inte läser min egen blogg i Bloglovin har jag inte koll på det. Vet inte hur det kunnat bli så, ska kolls upp det! Kram!

 • Linda

  30 januari, 2018 kl. 06:29

  Huset! Är så nyfiken på erat hus.

 • Julia

  31 januari, 2018 kl. 19:02

  Jag vill sååååå gärna ha en hustur!! Älskar husesyn mest av allt. Förutom mina barn och min man då. Så ja, det önskar jag mig! :)

  • Stina Hägglund

   1 februari, 2018 kl. 20:31

   Åh jag lovar att jag ska släppa in er mer i huset. Anledningen är nog egentligen att det varit så rörigt och rövigt efter flytten, men det kanske är dags att dela med sig av lite rövigheter också ;)

 • Charlotte Ulander

  7 februari, 2018 kl. 22:43

  Du kommer göra dig så bra som Business Woman Stina och jag ser fram emot att få jobba med dig i vår, det kan inte bli annat än bra <3
  Önskeinlägg: Vart ser du dig själv om 10 år? (Då är Elle 16?!)