/ 6 kommentarer

Back to purple

I samarbete med Attityd Exclusives.

image1Idag var det dags att fräscha upp mitt hår igen. Som vanligt var jag hos Elin på Attityd Exclusives och som vanligt blev jag vansinnigt nöjd! Detta är tredje gången jag går tillbaka till någon form av lila färg på håret och det är helt enkelt för att av alla färger jag haft har jag alltid trivts bäst i violetta nyanser.

image2Denna gången färgade Elin mitt hår med hjälp av balayage-teknik vilket helt enkelt betyder att hon med tre färger färgade mitt hår på fri hand med hjälp av en pensel. Som ett målat hantverk skulle en kunna säga. En mörk mustig färg i botten och en lättare violett i längderna.

image3Den mörka färgen i botten blev verkligen en fin kontrast till mitt ansikte och jag är helt gaaaalet nöjd! En fråga till er bara för att jag är nyfiken; Om du inte var begränsad av pengar, hur skulle du vilja göra ditt absoluta drömhår? Färg? Längd?

I samarbete med Attityd Exclusives.

6 kommentarer

 • Josefin

  2 februari, 2017 kl. 07:13

  Hej! Ett tips: man måste ha en reklammarkering I början av inlägget också. :)

  • Stina Hägglund

   2 februari, 2017 kl. 16:47

   Hej! Bra tips :) En lär sig något nytt varje dag.

 • malin

  2 februari, 2017 kl. 13:32

  då skulle jag slinga hela håret ännu ljusare så att jag blev modellblondig och snygg. det skulle magiskt växa ca tio cm till och få den perfekta inpackningen så mitt hår inte är frissigt! sen självklart skulle jag även fixa de perfekta stora lockarna och få en magisk volym på håret alltid! btw. idag har jag en fuldag, är fulare än någonsin innan och allt känns bara blaj

  • Stina Hägglund

   2 februari, 2017 kl. 16:50

   Åh det låter jättefint! Förstår att du drömmer om det. Ja fy för fuldagar! Dem har vi alla, senast hade jag en i måndags då jag vaknade med gårdagens smink, fett hår och fem finnar på hakan… hang in there!! ❤️

 • Jenny

  2 februari, 2017 kl. 19:27

  Det är så himla fint med lila och pastelliga hårfärger, jag älskar den trenden.

  Mitt drömhår:
  Mörkblont med solblekta (okej, ”solblekta”) balayageslingor och en grov men inte tung, lång lugg. Och lite rufsigt och så långt att det når nedanför skuldrorna precis. Sådär som en föreställer sig en typisk parisian girl style. Och så skulle jag passa i det. Om en får drömma alltså ;-)


 • Jättesnyggt :D