/ 8 kommentarer

Att vara stolt över sig själv

665a0784Då var det officiellt; jag har klarat av min första pluggvecka och det är äntligen fredag! För att jag ska orka med plugget utan att krascha har jag lagt upp det så att jag pluggar mer och effektivt på dagarna för att jag ska kunna vara ledig på kvällar och helger. Det är viktigt för mig att prioritera tid för mig själv och vila. Det är något jag lärt mig från förra året då jag gasade ända in i kaklet med både plugg, extrajobb, företag, familjeliv och massor av mediaframträdanden. 665a0777-2Jag är så oerhört stolt över mig själv och vad jag lyckats prestera denna veckan. Den känslan minns jag inte sist jag hade då jag varit sjukskriven så länge. Jag är inte främst stolt över vad jag har presterat i plugget utan över att jag tagit hand om mig själv. Jag gått upp i tid varje morgon, ätit både frukost, lunch, middag och mellanmål varje dag och när dagen varit slut har jag kunnat bocka av det jag hade bestämt att jag skulle göra i plugget.
665a0753-2Kan ni förresten ana vad jag har i öronen? Jag tror inte det, men det är nästan meningen. Jag önskade mig minimalistiska och tunna guldringar till öronen och fick det av Emil i födelsedagspresent. De är så delikata och fina och jag är överförtjust!

Helgen som ligger framför ser väldigt god ut för mig. Idag hämtar vi Elle tidigt från förskolan och ikväll blir det fredagsmys med familjen såklart. Imorgon har mina tjejer planerat ett litet födelsedagsfirande för mig och jag har ingen aning om vad de kokat ihop. Jag ÄLSKAR överraskningar och det krävs inte mycket för att jag ska bli glad.

8 kommentarer

 • Ellen

  7 oktober, 2016 kl. 10:09

  Stort, stort grattis för att veckan gått så bra! Har länge tänkt att jag ska byta ut mina minimala guldpluppar i öronen till enkla ringar, måste verkligen springa iväg och titta på det efter detta. Det är ju så fint!

 • Fanny S

  7 oktober, 2016 kl. 10:32

  Det låter som en fantastisk vecka! Och ja – vila och återhämtning är verkligen sååå viktigt! Jag har också kommit fram till det nu…jag måste planera mina dagar så att vila finns, annars får jag stresspåslag som jag inte kan kontrollera. Jättesnygga ringar också! Funderar vad jag ska ha i mina öron, dessa var ju riktigt fina!

  • Stina Hägglund

   7 oktober, 2016 kl. 10:34

   Ja det är en sådan viktig insikt att verkligen planera in vila och återhämtning ❤️ Tack Fanny! Om du är intresserad av likadana har jag länkat till dem i en kommentar högre upp!

 • Sara L

  7 oktober, 2016 kl. 18:48

  Grattis Stina till en väl genomförd pluggvecka! Bra jobbat!

 • Emilia

  12 oktober, 2016 kl. 22:03

  Hej!
  Hittat din blogg och instagram nyligen. Väldigt inspirerande !
  Halsbanden du har på fotorna, var är dom ifrån? jätte fina var dom :)
  /Emilia

  • Stina Hägglund

   13 oktober, 2016 kl. 23:28

   Men vad roligt! Välkommen hit Emilia :) Halsbandet (två i ett) fick jag av Glitter för ett år sedan ungefär. Men de brukar ha liknande inne, kan vara värt att kolla i alla fall! Kram till dig ❤️