/ 3 kommentarer

Att bli en del av Lidström & Nyberg

Skärmavbild 2018-02-05 kl. 00.23.36Bild lånad av Clara

Jag är så himla glad och stolt över att jag från och med imorgon kommer att börja jobba halvtid i Lidström & Nybergs kontorslokaler. Jag har sedan några veckor tillbaka förstått att jag behöver komma iväg hemifrån för att jobba och därför blev jag jätteglad när jag fick frågan om jag ville ”flytta in” i deras vackra lokaler i centrala Umeå tillsammans med ett gäng andra väl valda kreatörer.

Skärmavbild 2018-02-05 kl. 00.25.02Bild lånad av Clara

Lokalen är nyrenoverad och otroligt fin och inspirerande. Men det bästa är att jag kommer att få arbetskompisar som också är egenföretagare. Jag som är ny på den fronten har mycket att lära av dem och jag hoppas att jag med min historia får vara med och inspirera dem med på olika sätt. Imorgon kickar vi igång med en gemensam lunch och det ska bli superfint att få träffa alla. Vissa känner jag sedan innan men det kommer att bli några nya trevliga ansikten. Jag är i alla fall superpeppad och förväntansfull på vad som ligger framöver!

3 kommentarer

Kommentera

 • Ellen Lindberg

  5 februari, 2018 kl. 11:03

  men åh, gud va fint!! har sett lite hos clara innan och alltid tänkt att ”där skulle en sitta!”. fint att du för möjligheten! hoppas det kommer kännas bra <3

 • Monna

  6 februari, 2018 kl. 08:10

  Vad roligt! Grattis och lycka till!

 • Malinmittiprick

  6 februari, 2018 kl. 22:12

  Hurra så roligt! 😊