/ 23 kommentarer

Ändrade planer

DSCF15031Jag är förkyld som ett as!

Snorar, hostar och är febrig. Först ut var det Elle, sedan Emil och sist jag. Egentligen skulle vi åkt på semester idag till södra Sverige men vi skjuter på det några dagar så att vi hinner bli friska och starka. Dagar som dessa kan det vara av största intresse att se tillbaka på lite mer glamorösa stunder i livet. Som till exempel vår bröllopsdag som vi firade för en vecka sedan :)

Jag ligger mest i sängen, men mellan varven går jag upp och slänger in en tvätt samtidigt som jag hänger upp den nytvättade på tork. Det är mycket som behöver tvättas när man ska åka hemifrån i två veckor och inte har någon aning om hur vädret blir.

Idag behöver jag lite underhållning då jag är så UTTRÅKAD av att vara sjuk, så ni får hemskt gärna dela med er av vad ni ska göra i sommar. Skriv gärna era planer i kommentarsfältet så får jag något roligt att läsa :)

KRAM till er! <3

23 kommentarer

 • linnea

  14 juni, 2015 kl. 13:15

  Jag ligger just nu på en strand i Grekland och åker tillbaka till sverige imorgon, då är jag hemma 10 dagar innan jag åker till berlin med en kompis. Jobb, åka hem till familjen i umeå och födelsedagsfiranden kommer det också bli :) bra sommar!

  • Stina Hägglund

   14 juni, 2015 kl. 13:27

   Men ÅH vad härligt det lät!!! Låter som en perfekt sommar, hoppas vi bjuder på lika fint väder i Sverige som i Grekland nu då :)

 • ewa

  14 juni, 2015 kl. 14:35

  Jag ska jobba 2 veckor, vara hemma i 10 dagar och sen ta barnen med mig till Piteå i en månad :) där ska de få hänga med mormor och morfar och morbröderna varje dag!

  • Stina Hägglund

   14 juni, 2015 kl. 15:11

   Det låter som en drömsommar! Vi är väldigt tajta i min familj också och att få spendera en hel månad tillsammans så där när man i vanliga fall inte träffas så ofta låter underbart. Jag hoppas verkligen att vädret bjuder till nu också så vi får sola och bada mycket. Ha en härlig sommar Ewa <3

   • ewa

    14 juni, 2015 kl. 15:44

    Jag har faktiskt turen att både mina föräldrar och bröder bor i Göteborg som jag, mannen och barnen gör.
    Men på somrarna åker de alltid upp till mitt barndomshem och då min man kommer jobba långa dagar hela sommaren så vill jag få kunna njuta ordentligt av att få vara ute och där vi bor är det inte så lätt att gå ut själv med två små barn (har en som just fyllt 2 och en som snart fyller 1) så då åker vi upp på landet :)

    Om ni skulle ha vägarna förbi piteå då så hade det varit jätteroligt att få visa er en jättemysig liten strand där vi badat hela somrarna när jag växte upp. Superbarnvänlig! ^^,

    Hoppas du får en fin sommar stina! <3

    • Stina Hägglund

     14 juni, 2015 kl. 19:07

     Jaha men vad skönt att ha familjen så nära till vardags :) Jag har faktiskt aldrig varit i Piteå men jag har hört att det ska finnas riktiga smultronställen där. Jag får väl höra av mig till dig om jag behöver en Piteå-guide någon sommar :) KRAM

 • Malin

  14 juni, 2015 kl. 14:47

  Jag ska ha sommarlov!!! Har sparat hela året för att täcka hyran för studentlägenheten och gjort en deal med mamma och pappa att jag målar huset mot mat och husrum över sommaren. Tänkte lyssna på Sommar i P1, äta glass, läsa böcker i gröngräset, åka väldigt många turer med krösatåget till Småland och min pojkvän, träna massor och öva på att göra ingenting.

  • Stina Hägglund

   14 juni, 2015 kl. 15:10

   Å käre värld vad det lät lyxigt! Så smart av dig att göra så, här snackar vi karaktär! Nu får du njuta av allt ditt slit vilket är helt rätt! Hoppas du får en underbar sommar Malin <3

 • ankan

  14 juni, 2015 kl. 17:07

  Midsommar blir i Joakims stuga, kollar vädret varje dag och hoppas på sol!
  Sedan jobbar jag ett tag till, semestern drar igång v 28-31. Ska då blandannat på min brorsons dop och min andra storebrors bröllop i Gdansk. Sedan vill jag fortsätta fixa med lägenheten och förhoppningsvis om solen dyker upp, fara till bettnes och spela volleyboll, hänga i mina föräldrars stuga och Joakims stuga.
  Hade varit kul med en roadtrip men tror inte det blir av..

 • fanny s

  14 juni, 2015 kl. 20:34

  Jag ska jobba i 10 veckor, på en infektionsavdelning på sjukhuset i Örebro. Och om en vecka ska min pappa komma hit och så ska vi tapetsera om i vårt vardagsrum, som jag längtar! Och i slutet av augusti ska jag och min man på bröllop i Varberg. Det har vi gjort till en romantisk weekend och bokat lyxigt hotellrum i två nätter och dessutom ska vi ha vår första barnfria helg sedan…vi fick barn tror jag. Jag ser verkligen fram emot lite egentid med min man! :)

  Min enda lediga vecka var denna…och både jag, min man och våra två barn har varit ordentligt sjuka och det har varit ett oerhört segt tillfrisknande. Jag har varit så ledsen och besviken över detta…att ligga i feberfrossa och bara vilja sova samtidigt som man har två små sjuklingar med massor av spring i kroppen = dålig kombo. Mammans och pappans tålamod har varit på 0. Nåja, nu börjar vi se ljuset i tunneln och på tisdag börjar jag jobba. Maken och barnen skulle börjat sin färd upp mot familjen i Jokkmokk i fredags, men liksom ni så fick de skjuta på den.

  Hoppas ni kryar på er snart!

  • Stina Hägglund

   15 juni, 2015 kl. 18:07

   Fy alltså. Det är så jobbigt att bli sjuk när man inte alls har tid. Har man dessutom barn blir ju sjukdomstiden så mycket längre. Vi fick ju också skjuta på vår semester på grund av en eländig förkylning som ställde till det, men imorgon åker vi äntligen. Hoppas du för en fin sommar och njut av din lyxiga weekend med din man :) KRAM

 • Helen

  14 juni, 2015 kl. 21:45

  Jag ska sommarjobba lite som personlig assistent, än så länge har jag inte fått så många pass men jag hoppas att det fyller på lite under sommaren. Midsommar firar jag på Österlen med vänner, sen kommer det nog att bli en hel del bilutflykter eftersom min sambo håller på att ta körkort och behöver övningsköra. Annars ser jag fram emot att läsa skönlitteratur istället för kurslitteratur, lyssna på sommarpratare, cykla till stranden, springa (ska springa lopp på 1 mil i september!) och ha det skönt.

  Kommer ni så långt söderut som Lund så guidar jag er gärna! :)

  • Stina Hägglund

   15 juni, 2015 kl. 18:05

   Det låter som en härlig sommar Helen! Jag har faktiskt aldrig varit i Lund men har hört att det ska vara väldigt vackert :) Kram på dig

 • malin

  15 juni, 2015 kl. 10:11

  Det enda som är planerat för vår sommar är nu i midsommar. Vi ska då åka upp till Uppsala för att gå på min mans systers bröllop. Annars ska vi försöka renovera lite till i vårt hus vi nyligen flyttat in i. Vi har en 3-månaders tjej hemma så sommaren blir inte riktigt som andra somrar :-) har du tips på vad man gör med en liten bebis? Känner mig såå ny på detta livet <3

  • Stina Hägglund

   15 juni, 2015 kl. 18:02

   Det lät ändå härligt Malin, och grattis till ert hus OCH er bebis såklart :)

   När Elle var liten bebis hade vi väldigt lite planer. Hon ville ju bara sova och äta och vi var trötta nyblivna föräldrar. Vi gick promenader och hängde i skuggan mest :) När barnen är så små är det bästa att rätta sig efter sin egen kraft och vilja då bebisarna mest hänger på.

   Hoppas du får en fin sommar Malin :)

 • Saga

  15 juni, 2015 kl. 11:58

  En liten hemlis…. Jag ska förlova mig med världens underbaraste man! Åh en sån lycka!

  • Stina Hägglund

   15 juni, 2015 kl. 17:55

   Men åååh!!! Du vinner, du har den bästa sommaren framför dig! GRATTIS ❤️❤️❤️

 • Fanny

  16 juni, 2015 kl. 00:20

  Jag började idag jobba på min släkts kaffefabrik där jag nu i två månader framöver ska övervaka kaffemaskin K5 :) Efter det ska jag resa till Bratislava med min kör och delta i en tävling. Och hela sommaren lång ska jag umgås med min pojkvän och mina föräldrar, syskon, kusiner, mormor, vänner m. fl.

  Hoppas ni mår bättre och tack för din fina blogg! :)

  • Stina Hägglund

   19 juni, 2015 kl. 22:31

   Det lär som en toppensommar! Och vad roligt med körtävling. Jag har också sjungt i kör tidigare i mitt liv och det är verkligen kul att åka runt och sjunga på olika platser :) Glad sommar på dig Fanny ❤️

 • Louise

  16 juni, 2015 kl. 00:31

  Jag ska jobba på Marinmuseum i Karlskrona under i stort sett hela sommaren. Kom gärna förbi vetja! Finns massor med roliga aktiviteter och otroligt god italiensk glass i restaurangen! :)
  All resterande ledig tid och midsommar kommer spenderas med hela stora släktskaran på vårt sommarhus på underbara Sturkö! En plats som också står dig väldigt kär vad jag har förstått? ;)
  Där ska jag bara njuta av sommaren på sedvanligt sätt; sol, bad, grillkvällar, båtturer i skärgården, vattenskidåkning, Sturkö Open (en årlig och prestigefylld minigolftävling på Sturkö camping med alla kusiner) läsa böcker som inte är kurslitteratur, förhoppningsvis springa lite samt äta världens godaste frallor från sturköbageriet.
  Förutom det har jag en ambition om att lära mig att vindsurfa i sommar. Heh får se hur det går…

  • Stina Hägglund

   19 juni, 2015 kl. 22:33

   Men vad lustigt! Sturkö som är en sådan liten plats, så roligt att en av mina läsare också har ett hjärta för den platsen. Marinmuseet brukar vi åka till då och då, så roligt att du jobbar där. Elle och jag ska flyga ner till Sturkö över några dagar i juli, så vi kanske ses i vimlet :) Kram till dig Louise!

 • ia

  18 juni, 2015 kl. 13:40

  Hej Stina!
  Tack för en fin blogg och hoppas ni får en fin semester/sommar :)

  Jag och min pojkvän är ledig två veckor i tillsammans i sommar och då funderar vi att åka norrut och vandra lite, ev. en bit längs Kungsleden. Vi hade samma planer förra året med då skadade Micke knät så det blev inget av det då. Vi har aldrig varit i Norrland på semester förut så kanske du eller andra läsare har några bra tips, vi tänkte nog åka längst kusten på vägen upp eller ner. Vi är rätt sportiga och gillar att hitta på lite äventyrliga aktiviteter :)
  Kram från Falun!:)

  • Stina Hägglund

   19 juni, 2015 kl. 22:45

   Hej Ia!

   Välkommen upp i norr :) Jag kan verkligen rekommendera höga kusten och Skuleberget samt områdena runt omkring. Det är fantastisk utsikt och naturen gör en helt matt. Höga kusten är mellan Sundsvall och Övik ungefär. Åker ni förbi Umeå finns det några fina bra badplatser vid havet som Bettnessands havsbad där det är gott att ligga en varm sommardag :) Inåt landet i närheten av Luleå är Storforsen absolut värt ett besök!

   Hoppas ni får en härlig upplevelse av Norrland. Det finns mycket fantastisk natur att uppleva!