/ 2 kommentarer

Analog sommarlängt!

Grönan, Stina analog kameraDessa bilder som vår vän David tog på oss i somras på Gröna Lund ger mig verkligen sommarlängt ända in i hjärteroten. David är en grym fotograf och grafisk designer. Han har bland annat designat hela min blogg och gjort skivomslag till både Zara Larsson, Icona pop, Danny Saucedo m.fl.  Lyxigt att bli fångad på bild av ett sådant ärkeproffs då och då!
Grönan, Emil analog kameraDet är en sådan känsla i bilderna. Speciellt när en vet att det är analoga bilder som bara har en chans på sig att fånga ett ögonblick. När dessa bilder togs hade vi satt oss ner på en gräsplätt för att äta mat och samla lite energi mitt i allt karusellåkande.Grönan, Elle analog kameraÄLSKAR färgerna! Jag vet inte riktigt vad Elle gör här men David har definitivt lyckats fånga någon slags känsla.

Vill ha sommar nuuuu!

2 kommentarer

  • Elina

    7 mars, 2018 kl. 10:22

    Hej Stina. Jag har själv Ulcerös Proktit och hittade din blogg när jag googlade runt lite. Jag såg nyss klippet på youtube när du var med på Malou och ville bara lämna en kommentar över hur stark du verkar vara och att det inspirerade mig. Jag tar själv Imurel nu efter att ha testat en massa mediciner som inte fungerar och fick reda på igår att jag ska börja ta Humira snart, vilket skrämmer mig en hel del just nu. Det är läskigt när man får dåliga besked om sin hälsa och det kan lägga ganska djupa sår innan man lärt sig hantera det. Jag är i alla fall väldigt glad för din skull att du har en sån positiv syn trots din sjukdom och att du har en familj som stöttar dig så bra. Jag har själv det, fast inte barn än, och vet hur mycket det gör för ens mentala hälsa i det hela. Fick du barn innan eller efter din operation?

  • ellenlundis

    9 mars, 2018 kl. 06:21

    Fina bilder o jätte bra inlägg ❤