/ 5 kommentarer

Andra delen av dokumentärserien

Minns ni att jag hade ett härligt gäng från Coloplast här för nio månader sedan som spelade in en liten minidokumentärserie om mig i tre delar? Jag delade med mig av första delen här, men på grund av olika omständigheter och förseningar har jag inte kunnat dela med mig av resten förens nu.

Men nu är jag väldigt glad över att kunna visa er del två som handlar om att acceptera sin sjukdom. Hoppas verkligen att ni tycker om den!

5 kommentarer

 • Ida

  11 oktober, 2018 kl. 18:06

  ❤️ coolt, peppigt, ärligt, öppet & berörande!

  • Stina Hägglund

   11 oktober, 2018 kl. 22:11

   Vad roligt att höra, tack! ❤️

 • Elin

  11 oktober, 2018 kl. 22:45

  Så fin film! Och, Ja, kampen med att acceptera att inte vara frisk, så himla, himla svårt! Tack för att du delar av dina tankar! Jag kan bli så less på att det gång på gång tar stopp, så bryter jag ihop och känner att jag inte orkar kämpa längre men sen efter jag har fått bryta ihop så är det lättare att kämpa vidare igen. Det ligger så mycket i det! Läste ett citat som jag gillade, det låter kanske negativt men som du säger, det är när en inte sminkar sig och låtsas som allt är bra som en är som starkast – det är lättare att bara låtsas. Så.. citatet : ”det är underskattat att bryta ihop” Heja oss som bryter ihop och fortsätter ändå och vilken glädje med fina familjer omkring sig!

 • fanny s

  15 oktober, 2018 kl. 23:10

  Vad fint Stina <3 Du strålar av värme, starkhet, skörhet, mänsklighet, kärlek…

 • Helena

  24 oktober, 2018 kl. 15:18

  Härligt och peppigt!