/ 1 kommentar

Sista kvällen

665A2398-2Precis som jag nämnde igår var kvällen i tisdags alldeles magisk. Vi har verkligen inte bara haft magiska dagar här då vi varit sjuka. Alla dagar har innehållit fina inslag och vi har ständigt kunnat njuta av det härliga vädret. Jag tror dock att kontrasten av att vi inte varit på topp rent fysiskt gjorde att denna kvällen blev alldeles extra magisk. Vi kände oss friskare än på hela resan och strosade längs med den vackra sandstranden och fotade lite i solnedgången.665A2430Tillslut bestämde vi oss för att lägga ner kameran för att enbart njuta av den varma brisen, ljudet från havet och det rosa skenet från solnedgången. Och OM vi njöt. Vi gick längs stranden länge alldeles tysta och plockade snäckor till våra tjejer där hemma.

Nu har vi äntligen fått komma hem till våra familjer och det var sannerligen kära återseenden. Summa sumarum är jag väldigt glad över att det var just de sista dagarna som blev extra fina. Det ger en god eftersmak och de allra finaste stunderna färskast i minnet. Så himla glad att vi tog oss iväg och att jag slapp bli matförgiftad! Nu klarar vi av några kalla vintermånader uppe i norr.

En kommentar

  • S

    25 januari, 2018 kl. 18:01

    Vad härligt det ser ut!
    Jag ställde en fråga till dig för ett tag sen (innan du ”återupplivade” dina kanaler) och jag tänkte att jag skulle ställa den igen i hopp om att få svar nu när du har lite mer tid avlagt till att svara.
    Jag har en del sjukdomar, men framförallt har jag pga min njursvikt blivit avrådd från att skaffa barn. Saken är den att jag mår extremt mycket bättre än vad mina värden påstår, och det är därför väldigt svårt att ta in. Jag har i princip inga symptom och anser mig vara friskare än de flesta friska personer. Det de har sagt är att efter en transplantation är det fritt fram, men sen min njursvikt upptäcktes för fem år sedan har mina värden inte förändrats. Så det känns som att ”efter en transplantation” kan vara för sent (jag fyller 31). Jag har försökt få svar på varför jag blivit avrådd, men har hittills inte fått något svar (fick en remiss till reproduktionscentrum men de kunde inte svara på en enda fråga tråkigt nog). Ska så klart ta upp det igen med min läkare men det hade varit intressant att få höra hur ni tänkte. Du var ju väldigt sjuk när du fick Elle och jag antar att läkarna måste ha höjt ett varnande finger? Om du hade kunnat berätta hur ni tänkte hade det varit till så stor hjälp!